nlc.hu
Szabadidő

Filmszerepet vállalt Dua Lipa, kémfilmben játszhat

Dua Lipa Superman oldalán egy kémfilmben mutatkozik be színészként

Az énekesnőnek az Argylle című kémthrillerben olyan partnerei lesznek, mint Henry Cavill, Samuel L. Jackson, Sam Rockwell, John Cena, Bryan Cranston vagy épp Bryce Dallas Howard.

Az Argylle című film nem kisebb dologra vállalkozik, minthogy egy új kémes franchise alapjait teremtse meg egy amúgy is telített piacon, ahol már van Kingsman, Mission: Impossible, Bourne és James Bond is, de a szereposztás miatt azért nem mondanánk esélytelennek. A filmet a Kingsman-specialista Matthew Vaughn rendezheti, aki jó érzékkel kérte fel az egyik szerepre korunk talán legmenőbb énekesnőjét, Dua Lipa-tírja a Hollywood Reporter.

Dua Lipa pózol (fotó: Profimédia)

Dua Lipa pózol (fotó: Profimédia)

Az Argylle Ellie Conway hamarosan kiadásra kerülő kémregényéből készül, és a világ legjobb kémjének világ körüli kalandjait meséli el. A filmet augusztusban kezdik forgatni Amerikában, Londonban és még néhány helyszínen. A filmesek legalább három filmben gondolkodnak, bár azt nem tudni, hogy a színészként itt debütáló Dua Lipa visszatérő szerepet kapna-e, vagy csak az első filmben lesz dolga. A filmesek szerint az Argylle megújítja majd a kémthrillereket. 

Kémekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top