Trend

Dua Lipa ennél merészebbet aligha villanthatott volna

Az énekesnő a The Global Awards-gálán hivatalosan is bebizonyította, hogy Dua Lipa neve egyet jelent a magabiztossággal.
Dua Lipa hatalmasat villantott

Az éves Global Awards-gálát évente azért hívják össze, hogy Nagy-Britannia legnagyszerűbb zenei, szórakoztatóipari és újságírói teljesítményeit ismerjék el. Idén itt nyert díjat Dua Lipa is mint énekesnő, aki az alkalomhoz méltó, igazi győztes megjelenést villantott/választott magának a gálára. Úgy tűnik, újabban nagyon érzi, amiről legújabb fülbemászó slágerében, a Physical című dalban énekel. 

Dua Lipa, az idei Sziget leendő sztárja ugyanis egy csípőig és még tovább (vagy köldökig?) felsliccelt fekete szoknyában jelent meg, ami nem csupán hosszú lábait, a teljes bal csípőjét is látni engedte. Az elképesztően szexi hatást ráadásul sikerült fokozni egy fekete harisnyával és egy hozzá illő fekete magas sarkú cipővel is. Az énekesnő pedig a képek tanúsága alapján egy pillanatig sem jött zavarba a sokat sejtető estélyitől, sőt büszkén, a lehető legmagabiztosabban pózolt benne, pláne a díj társaságában.

(via)

Dua Lipa korábbi emlékezetes alakításairól itt írtunk korábban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top