nlc.hu
Szabadidő

Dwayne Johnson kiszáll a Halálos iramban filmekből

Dwayne Johnson kiröhögte Vin Dieselt, és elmondta, nem vesz részt a Halálos iramban 10 & 11-ben

Az akciósztár új kalandfilmje, a Dzsungeltúra apropóján adott interjút a Hollywood Reporternek, és amikor a Vin Diesellel való kapcsolatára terelődött a szó, nem bánt a kollégájával kesztyűs kézzel.

Amikor már azt hittük, hogy túl vagyunk Dwayne Johnson és Vin Diesel csörtéjén, jött egy új fejlemény. A két izompacsirta még a Halálos iramban 8 forgatásán veszett össze egymással, ahol Johnson nem tartotta elég profinak Diesel hozzáállását. Oda-vissza folytak köztük a macsós üzengetések, de valószínűleg a stúdió közbeavatkozásának hatására megtörtént a kibékülés. Legalábbis ezt hihettük egészen mostanáig. Az világos volt, hogy Johnson nem fog visszatérni a Halálos iramban kilencedik részében, ugyanakkor arról volt szó, hogy a tizedikben már biztosan. Nemrég még John Cena, a kilencedik rész gonosza is azt nyilatkozta, szívesen bunyózna egyet Johnsonnal a következő Halálos iramban részben. Nos, erre már nem fog sor kerülni, és ezt Vin Diesel leginkább magának köszönheti – írja az Empire.

A macsó fiúk macsóskodnak (részlet a Halálos iramban ötödik részéből)

A macsó fiúk macsóskodnak (részlet a Halálos iramban ötödik részéből)

Amikor az üzemanyagról elnevezett sztár a Dwayne Johnsonnal való kapcsolatáról beszélt nemrégiben, akkor azt mondta, hogy keményen fogta Johnsont a Halálos iramban ötödik részében (a sztár abban az epizódban mutatkozott be a franchise-ban), de csak azért, hogy ezzel a „kemény szeretettel” tudja kihozni belőle a szerephez szükséges kemény alakítást. Diesel azt mondta, mindenre képes azért, hogy kihozza a körülötte lévő színészekből a legjobb alakítást. Amikor a Hollywood Reporter megkérdezte Johnsontól, mit szól az elhangzottakhoz, a sztár egy nagy röhögéssel válaszolt:

Ezen csak röhögni tudok. Szerintem mindenki röhög rajta. Hagyjuk is ennyiben. Sok sikert kívánok nekik. Sok sikert kívántam a Halálos iramban 9-hez is. És sok sikert kívánok a 10. és 11. részre, meg az összes további Halálos iramban-filmre, amiket csinálni fognak nélkülem

– nyilatkozta a Szikla, aki nagy valószínűséggel Diesel szövegelése miatt döntött úgy, hogy nem tér már vissza a franchise-hoz.

Dwayne Johnsonról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top