nlc.hu
Egészség

Black Adam szerepére készül Dwayne Johnson

Saját magához képest is durva, ahogy kipattintotta magát új szerepe kedvéért a Szikla

Csodás teljesítmény, de azért ne felejtsük el, hogy ez nem lehet elvárás senkivel szemben.

Elképesztően kigyúrta (szakszóval: kipattintotta) magát Dwayne Johnson legújabb filmjére, a Black Adam címszerepére készülve. A DC képregényének filmadaptációját a koronavírus miatt elhalasztották, most azonban a jelek szerint teljes gőzzel zajlik a forgatás. Jelek alatt például Johnson Instagram-oldalát értjük, ahol mostanában ilyen képeket publikál az expankrátor:

Dwayne Johnson

Forrás: Instagram

A 49 éves sztárnak 241 milliós követőtábora van, jó részük alighanem példaképként tekint rá. Johnson a poszt alatt elárulta: meztelen felsőtesttel kell forgatnia, azaz nem véletlenül néz ki úgy, ahogy. Elárulta: olyan keményed edz, diétázik és gyakorol, mint még soha karrierje során. Folyadékmegvonással, kardióval és persze kőkemény testépítő gyakorlatokkal hozta magát ilyen formába, a stratégiát pedig naponta finomhangolják edzőjével, persze tudományos alapon. A film igazi eredetsztori lesz egy isteni erőkkel bíró szuperhősről, aki a film végére gonosz lesz, azaz valószínűleg pont akkora szüksége lesz színészi kvalitásaira, mint izmaira.

Mi azért diszkréten itt hagyunk egy fotót Kirk Douglasról is, aki így nézett ki az 1960-as Spartacusban. Akkoriban ez volt a hollywoodi kigyúrtság csúcsa. Tényleg fejlődés, amit látunk? A tanulságot mindenki vonja le magának.

Kirk Douglas a Spartacusban

Forrás: IMDB

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top