nlc.hu
Sztárok

Koronavírusos lett a Szikla

Elkapta a koronavírust a Szikla és egész családja is

Dwayne Johnson élete legkeményebb időszakaként írta le az elmúlt 2-3 hetet.

Az egyik legjobban kereső amerikai színész, nem mellesleg egykori pankrátor szerda este az Instagram-oldalára feltöltött videóban tudatta a rajongóival – és közben az egész világgal –, hogy neki, a feleségének és mindkét gyereküknek pozitív lett a koronavírustesztje.

Johnson a videóban bevallotta, az elmúlt 2-3 hét élete alighanem legkeményebb időszaka volt. Mint mondta, nem is annyira a koronavírus és a vírus okozta kellemetlen tünetek viselték meg, sokkal inkább a tudat, hogy minden igyekezete ellenére sem tudta megóvni családját a betegségtől.

A színész a videóban részletesen beszámolt arról, milyen tünetekkel járt az új típusú koronavírus a családjában: míg a gyerekek annyit vettek észre, hogy száraz a torkuk, a színész felesége, akivel nem olyan rég keltek egybe, nagyon megszenvedte a betegséget, kemény menetként írta azt le. Mostanra szerencsére már mindannyian jól vannak és újra egészségesek.

Olvass még többet a Szikláról az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top