Sztárok

Gyászol Dwayne Johnson: „Megtanított, milyen férfinak lenni, és ami még fontosabb, milyen apának lenni”

A WWE oldalán jelent meg a szomorú hír, hogy Dwayne Johnson édesapja elhunyt. A Jumanji sztárja egyelőre nem osztotta meg a gyászát a közönségével, akik az Instagram-oldalát máris elárasztották részvétüzenetekkel.

A World Wrestling Entertainment jelentette be a hivatalos oldalán a hírt: A WWE szomorúan értesült róla, hogy Rocky Soul Man” Johnson (született Wayde Douglas Bowles), a WWE dicsőségcsarnokának tagja, az egykori World Tag Team győztes, és Dwayne „A Szikla” Johnson édesapja 75 éves korában elhunyt.

A pankrátor halálhíre bejárta a világsajtót, és több külföldi újságíró kereste meg a Jumanji sztárját, aki egyelőre nem adott ki nyilatkozatot. Közben a színész oldalán a legutóbbi posztja mellett tengernyi üzenetet küldtek Johnsonnak a rajongói, részvétüket kifejezve, de olyanok is írtak, akik az idősebb Rocky Johnsont személyesen is ismerték. 

Dwayne Johnson mindig is közel állt az édesapjához, akinek elmondása szerint rengeteget köszönhetett, mert kitartásra nevelte.

A Szikla, Dwayne „The Rock” Johnson édesanyjával és édesapjával a hollywoodi kínai színház előtt, ahol a színész megkapta a saját csillagát (Fotó: Michael Tran/FilmMagic)

A 2018-as Apák napi köszöntőjében így fogalmazta meg ugyanezt.

„Boldog Apák napját az alig mosolygó kemény legénynek! Kisfiúknak természetes, hogy felnézel és bálványozod az öregedet. Olyanok akarnak lenni, mint apu, bármit is tesznek, a jóváhagyásukra várnak. Vicces, hogy azon a napon, amikor már nem vártam erre a jóváhagyásra, az a nap volt, amikor megértettem, mit jelent férfinak lenni, és még fontosabb, mit jelent apának lenni. Ez a szemlélet új szintre emelte a hálámat azért a kemény szeretetért, amit tőle kaptam. Évekkel később, férfiként és három lány édesapjaként tudom, sokkalta jobb a kemény szeretet a semmilyen szeretetnél. Elfogadtam. Ez tett azzá, aki ma vagyok. Hálás vagyok az eredeti Sziklának.”

A színész időről időre megosztott egy-egy apróságot a gyerekkoráról, az édesapja szemléletéből, és így derült ki, hogy az a csupa szív ember, akit ma ismerünk, pontosan ugyanolyan, mint az édesapja. Egykor miatta kezdett bele a testépítésbe, miatta állt pankrátornak, és miközben rengeteg dicséretet kapott, ő mindig az apjának mondott hálát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top