nlc.hu
Sztárok

A legröhejesebb viaszfigurák sztárokról

Ezek a sztárokról készült legröhejesebb viaszfigurák

Döbbenetes, mennyire nem hasonlítanak ezek a sztárokról készült viaszfigurák az eredetire. Vigyázat, a következő galériát nem bírod ki nevetés nélkül!

Ha panoptikumokról van szó, akkor általában az embernek a Madame Tussaud jut eszébe. De nem ez az egyetlen celebek viaszfigurájára specializálódott múzeum a világban (sajnos). A párizsi Grévin Múzeum is például az egyik ilyen szereplője a műfajnak. Nekik támadt az a remek ötletük, hogy el kéne készíteni Dwayne Johnson viaszmását – az eredmény pedig olyan botrányos lett, hogy mostanra még az is megtanulta a múzeum nevét, aki eddig még csak nem is hallott róla. A Szikla helyett ugyanis inkább Mr. Propert sikerült megformázni.

„Csak a miheztartás végett, a csapatom fel fogja keresni a párizsi Grévin Múzeumbeli barátainkat, hogy »felfrissítsük« a viaszszobromat fontos részletekkel és javításokkal – kezdve a bőrszínemmel” –  írta Johnson a figurával kapcsolatban Instagramon.

Dwayne Johnson viaszfigurája

Fotók: ANGELA WEISS / AFP, Mohamad Salaheldin Abdelg Alsaye / ANADOLU / Anadolu via AFP

Persze nem a Szikla az egyetlen, akinek hasonló önbizalomromboló szobrokkal kellett szembenéznie. Az alábbi galériában összegyűjtöttünk néhány kifejezetten katasztrofális próbálkozást. Spoiler: egyetlen viaszfigura sem fog hasonlítani az ábrázolni kívánt hírességre.

Lil Wayne
Megnézem
Összes kép (9)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top