nlc.hu
Szabadidő

Ilyen Vilmos és Kate a horrorból

Mintha egy horrorfilmből lépett volna ki Vilmos és Katalin viaszfigurája

A panoptikumban van még fenyegető Harry Potter, David Guetta és Donald Trump is.
Kate és Vilmos viaszból

Krakkó számtalan turisztikai nevezetességet kínál gyönyörű belvárosától kezdve a közeli Auschwitz múzeumon át, ezért talán keveseknek jut eszébe, hogy elmenjenek a város panoptikumába. Aki azonban mégis betéved a viaszmúzeumba, az garantáltan jót fog szórakozni a furánál furább figurákon – vette észre a New York Post.

A múzeum TripAdvisor oldalára feltöltött képek alapján egyértelmű, hogy a viaszmások nagyja botrányosan rossz, ám a brit királyi családot különösen utálhatta az alkotó: Katalin és Vilmos figurái olyanok, hogy simán beférnének díszletnek egy horrorfilm forgatására.

A krakkói panoptikum olyan rossz, hogy az már jó – ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a figurákat bemutató TikTok-videó 1.8 millió lájkkal büszkélkedhet.

@beckablackburn4 I couldnt tell if this was a real wax museum 💀 wait until the end #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum ♬ Funny Song - Cavendish Music

A kommentelők közül többen megjegyezték, hogy olyanok a bábuk, mintha a Wish nevű kínai oldalról rendelték volna őket, mások pedig arra tippeltek, hogy a készítő emlékezetből alkotta a szobrokat. Egy hozzászóló úgy vélte: nem akartak fizetni a karakterek szerzői jogaiért, így kicsit átalakították őket.

Egy biztos: ha valaki Krakkóban jár és szeretne nevetni egy jót, érdemes ellátogatnia a viaszmúzeumba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top