nlc.hu
Szabadidő

Bárban bukott lett a kajak-kenu küldöttség

Ezért függesztették fel a magyar kajak-kenusok akkreditációját

Tilosban jártak, de sajnálják a történteket.

Mint arról mi is hírt adtunk, a tokiói olimpia szervezőbizottsága az utolsó napon felfüggesztette a magyar  kajak-kenu küldöttség hét tagjának akkreditációját, mert olyan helyen voltak, ahol nem lett volna szabad tartózkodniuk. A Telex információi szerint a hét érintett – köztük két versenyző mellett a kapitány és a szakmai igazgató – a magyar nagykövetség szombati fogadása után ahelyett, hogy visszament volna az olimpiai faluba, elmentek egy helyi bárba.

A személyzet, eleget téve a szervezőbizottság azon kérésének, miszerint a szórakozóhelyeknek jelenteniük kell, ha külföldi vendégek érkeznek hozzájuk, értesítette a rendőrséget arról, hogy külföldiek tértek be hozzájuk. Ugyan a helyszínre kiérkező rendőrök igazoltatták a magyarokat, de utána elengedték őket, az esetet pedig jelentették a szervezőknek.

„Az érintettek sajnálják a történteket, elnézést kértek mindenkitől, meggondolatlanul viselkedtek. A szövetség azt szeretné, ha az érmek kerülnének a fókuszba” – nyilatkozta az ügyről Balogh Péter, az MKKSZ sajtófőnöke.

Tokió

Tokió (Fotó: Aleksandar Pasaric/Pexels)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top