nlc.hu
Szabadidő

5 éves kisfiú, aki mentőt hívott ájult anyukájához

Hatalmas meglepetésben volt része az 5 éves Noelnak, aki mentőt hívott ájult anyukájához

A hős kisfiú még júliusban kért telefonon segítséget ájult anyukájához, most meghívták a segélyhívó központba.
Nagy meglepetésben volt része az 5 éves Noelnak, aki mentőt hívott ájult anyukájához

Még júliusban történt, hogy az öt és féléves Noel nagyon talpraesetten felhívta a 112-es segélyhívó számot, mert az édesanyja elájult.

Hőstette után Szombathelyen, a 112-es Segélyhívó Központban látták vendégül a kisfiút csütörtökön – számolt be a Police.hu.

Az egész napos program során Noel felülhetett a rendőrmotorra, oklevelet kapott, valamint neki adták a Hívásfogadó Központ Foglalkoztató füzetének első példányát. A kisfiú találkozott Bodó Károllyal is, azzal az operátorral, aki a hívást fogadta, amikor Noel telefonált. A Szekszárdi Mentőállomás mentőtisztje, Tóth Andor pedig a mentők nevében mondott köszönetet a fiúnak.

Noel megnézhette, hogyan dolgoznak a hívásfogadóban, a legérdekesebbnek mégis azt találta, amikor kezébe vehetett egy igazi rendőrjelvényt. A bátor gyerek rengeteg ajándékkal, többek között legóval, kitűzőkkel, láthatósági mellénnyel, játék rendőrautóval térhetett haza, és elhatározta, hogy nagy korában csatlakozik az egyenruhásokhoz.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Életmentő gyerekek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top