nlc.hu
Szabadidő

Elena Krawzow paralimpikon meztelen fotói

Meztelenül fotózták a paralimpikont, a fél családja kitagadta

A látássérült sportoló büszke fotóira.

Egy éve jelentek meg az osztrák Playboyban a tokiói paralimpián is dobogóesélyes úszónő, Elena Krawzow meztelen fotói – írja a Borsonline.

Meztelenül fotózták a paralimpikont, a fél családja kitagadta

Meztelenül fotózták a paralimpikont, a fél családja kitagadta. Fotó Instagram

A világbajnok és paralimpiai ezüstérmes, látássérült német úszónő annak ellenére sem bánta meg a szexi felvételeket, hogy a családja egy része azóta szóba sem áll vele.

Annak ellenére döntöttem a fotózás mellett, hogy tudtam, a családom ellenzi. Kazahsztánból származom, egy muszlim és nagyon konzervatív országból. A rokonaim egy része azóta szóba sem áll velem. Csakhogy a fotóim mögött rejlő üzenet sokkal fontosabb volt számomra. Hiszem, hogy sokaknak bátorságot és erőt adtam, és büszke vagyok, hogy rászántam magam erre a lépésre” – idézte a müncheni Abendzeitung az örökletes betegség miatt erősen látássérült Elenát.

Nem először és nem utoljára készültek meztelen fotók olimpikonokról. A kanadai fotós Stephen Douglas Rassmussen például  káprázatos meztelen fotósorozatot készített a riói olimpián versenyző sportolókról 2016-ban.

Olimpikonok ruhában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top