nlc.hu
Szabadidő

Desszertnek látszó gyerták

A legfinomabb desszerteket idézik ezek a különleges gyertyák

Legszívesebben beleharapnánk az amerikai nő desszertnek kinéző gyertyáiba.
Gyertya

Az interneten nagyon népszerűek azok a torták, amelyek valami másnak néznek ki, de tortának biztos nem: van borsófőzelék kinézetű édesség, és olyan cukrász is akad, aki a saját arcmását készítette el tortából.

Ezen a trenden csavart egyet Angel Wyatt, aki édességnek látszó gyertyákat alkot. Akármennyire is szeretnénk, inkább nem érdemes beleharapni a fahéjas tekercsbe, az áfonyás pitébe vagy a gyümölcszselébe.

A 42 éves New York-i nő öt éve kezdett szappan- és gyertyakészítéssel foglalkozni, aztán a pandémia alatt komolyabbá vált a hobbi. Általában egyszerre több dolgot készít, ilyenkor olyan illatok áradnak a lakásából, mint egy cukrászdából. A gyertyák ugyanis pont olyan illatúak, mint azok a finomságok, amelyekre emlékeztetnek.

Egy-egy gyertya elkészítése órákat is igénybe vehet, de Angel azt mondja, megéri, mert nagyon nyugtató hatással van rá a munkafolyamat, az emberek pozitív reakciói pedig nagyon boldoggá teszik.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Mindaugas Norvilas)

Még több érdekes gyertya az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top