nlc.hu
Szabadidő

Kutya-postás barátság

Kutya-postás barátság? Igenis létezik!

A kutyák általában nincsenek oda a postásokért, kivéve ezt a labradort.

Általában a kutyák nem szívlelik a postásokat, állítólag azért, mert házról házra járva túl sok szagot hoznak magukkal. Van azonban egy Michigani kutya, aki más mint a többiek: odavan a postai dolgozókért, vagy legalábbis egyért biztosan.

Kutya-postás barátság? Igenis létezik!

Fotó: instagram MOOSE

A hároméves Moose úgy gondolja, hogy a postás a világon a legjobb ember. A barátságos Golden Retriever minden nap kint várja az utcán, hogy találkozzanak, majd öleléssel üdvözöljék egymást.

A postás 2020. év elején kapta meg az új útvonalat, amely magába foglalja Moose házát is. Az első nap, amikor Moose meglátta a postás kocsiját a ház elé gördülni, azonnal kikéredzkedett, majd türelmesen, farkat csóválva várakozott a felhajtón, hogy köszöntse új barátját. A szimpátia kölcsönös volt, a postás kiszállt a teherautóból, és egyenesen a labrador felé vette az irányt, hogy megsimogassa.

A kutya gazdája azóta számtalan videót forgatott a párosról. Ahogy teltek a napok, világossá vált, hogy a köztük lévő szeretet egyre csak erősödik.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top