nlc.hu
Szabadidő

Tiger King előzetes

Hamarosan visszatér a képernyőre Joe Exotic: itt a Tiger King új előzetese

November 17-én kezdődik a dokumentumfilm sorozat új évada.

Az ismert állatkert-tulajdonos, Joe Exotic meglehetősen nagy nézettséget hozott a Netflix számára, rengetegen voltak kíváncsiak a tigrismániás amerikai férfira. Azok, akik nézték az állatkert tulajdonos mindennapjait, örülhetnek, hiszen hamarosan érkezik a Tiger King második szériája.

Az első évad azzal ért véget, hogy Exotic, akinek valódi neve Joseph Maldonado-Passage, rács mögé került, mert bérgyilkosságot tervezett Carole Baskin állatvédő aktivista ellen. Bár logikusnak tűnt, hogy a sorozat itt véget ér, kiderült, hogy a történetről van még mit mesélni, hiszen a Netflix szeptemberben bejelentette, hogy a sorozat visszatér. A második évad november 17-én érkezik a streaming szolgáltatásra, a friss előzetesből pedig megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk az új részekben.

A magyar fordításban Tigrisvilág címet kapó széria 2020 márciusában került fel a népszerű streaming szolgáltató kínálatába, a sorozat az egzotikus állatok kereskedelmét mutatta be, kiemelve olyan figurákat, mint a nagymacskákkal foglalkozó Joe Exotic és nagy ellenfele, Carol Baskin, aki egyesek szerint meggyilkolta az első férjét.

Joe Exotic

Joe Exotic Fotó: Getty Images

Korábban arról is szó volt, hogy az Amazon készít egy sorozatot a dokumentumfilmről Nicolas Cage főszereplésével, de végül lefújták a tervet. A projekt nyolc epizódból állt volna, azonban most kiderült, hogy az Amazon mégsem tart rá igényt. Az Oscar-díjas Nicolas Cage a Varietynek nyilatkozva elmondta, hogy az Amazont már nem érdekli a 2020 májusában beharangozott projekt, a Tigriskirály „nem releváns többé”.

(Unilad.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top