nlc.hu
Sztárok

Mégsem készül el a Nicolas Cage főszereplésével tervezett Tiger King-sorozat

Szomorú hír érkezett a Nicolas Cage főszereplésével tervezett Tiger King sorozatról

Az eredeti szériát tíz nap alatt 34 millióan nézték meg.

Épp két hete számoltunk be róla, hogy jövőre mutathatják be a Nicolas Cage és Pedro Pascal főszereplésével tervezett sorozatot, amely a tavalyi nagy sikerű netflixes Tiger King című dokumentum-sorozat címszereplőjének, a Joe Exotic néven is ismert állatkert-tulajdonosnak az életét mutatta volna be.

A projekt nyolc epizódból állt volna, azonban most kiderült, hogy az Amazon lefújta a forgatást. Az Oscar-díjas Nicolas Cage a Varietynek nyilatkozva elmondta, hogy az Amazont már nem érdekli a 2020 májusában beharangozott projekt, a Tigriskirály „nem releváns többé”.

Máris lefújta a Tiger King-sorozatot az Amazon

Nicolas Cage szerint a Tiger King már nem releváns az Amazon számára (Fotó: Getty Images)

A Tigrisvilág (Tiger King) című dokumentumfilm-sorozatot tavaly márciusban mutatta be a Netflix streamingszolgáltató. Az oklahomai magánállatpark különös igazgatóját, Joe Exoticot – eredeti nevén Joe Schreibvogelt – bemutató széria rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert.

A férfi jelenleg börtönbüntetését tölti gyilkosság és az állatvédelmi törvények megsértése miatt. A sorozatot tíz nap alatt 34 millió alkalommal nézték meg a Netflix előfizetői.

Még több tévé és sorozat az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top