nlc.hu
Trend

Bizarr komédiát forgatott Budapesten Nicolas Cage és Pedro Pascal

Jövőre érkezik Nicolas Cage és Pedro Pascal Budapesten forgatott filmje

Ha olyan jó lesz, mint amilyen fura a sztorija, hatalmas kasszasiker lehet.

Bár bőven túl van karrierje csúcspontján, Nicolas Cage azért még tud meglepetéseket okozni, elég csak a Netflix kínálatában az idei év elején megjelent A szitokszavak története című dokumentumfilm-sorozatra gondolni, amelyben az amerikai színész az angol nyelv legismertebb káromkodásainak eredetét mutatta be, önfeledten puffogtatva a közismert négybetűs szavakat. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy már forog a Tiger King című reality főszereplőjének, Joe Exoticnak a történetét elmesélő, egyelőre cím nélküli sorozat, amelyben Cage alakítja majd a 22 év börtönre ítélt állatkert-tulajdonos bűvészt. 

Nicolas Cage önmagát alakítja a Budapesten forgatott filmjében

Nicolas Cage és Pedro Pascal új filmjének elég erős lesz a sztorija (Fotó: Getty Images)

Ezek alapján izgatottan várjuk, mit tartogat az Oscar-díjas Cage legújabb projektje, a Magyarországon is forgatott, jövőre érkező The Unbearable Weight of Massive Talent (körülbelül: A hihetetlen tehetség elviselhetetlen súlya) című vígjáték, amelynek egészen parádés a története, legalábbis az IMDB-n szereplő háromsoros leírás alapján. Ez így hangzik: „a pénzszűkébe került Nicolas Cage elvállalja, hogy fellép egy milliárdos rajongója születésnapi partiján. A valóság azonban az, hogy Cage a CIA informátora, a milliárdos rajongó pedig egy drogbáró. Cage a végén bekerül egy Tarantino-filmbe is.”

Erősen hangzik, nem igaz? Különösen, hogy a milliárdos rajongót feltehetően a Narcos című sorozattal világhírűvé váló Pedro Pascal alakítja majd, aki többször megmutatta már, hogy komédiázni is kiválóan tud. A két sztár mellett a filmben feltűnik még Neil Patrick Harris, a stand-upos Tiffany Haddish. Érdekesség, hogy a filmben egy magyar színész is feltűnik majd: a nemrég véget ért Jóban Rosszban című sorozatban Vince Gulyás szerepét alakító Korcsmáros András is szerepel a vígjátékban. 

Még több film az nlc-n:

  • „Emlékszel, amikor a nácinak leolvadt az arca?!” – ezért a világ legjobb filmje az első Indiana Jones
  • Osvárt Andrea: Kicsit tartok az internettől és a közösségi oldalaktól
  • Kiderült, melyik a legnépszerűbb filmes tetoválás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top