nlc.hu
Trend

Összeszedték, melyik filmes tetoválások a legnépszerűbbek

Kiderült, melyik a legnépszerűbb filmes tetoválás

Több százezren varrattak kapcsolódó mintát magukra.

Az OnlineBingo internetes szerencsejáték-oldal készített felmérést a filmes tetoválásokról, hogy felmérjék, melyik alkotás a legnépszerűbb a tetkószalonokban – írja a UniLAD.

A versenyt egyértelműen a Star Wars univerzumának filmjei és szereplői nyerték, eszerint legalább 322 ezer ember tetováltatott magára valamit a Csillagok háborúja világából.

A második helyet a Harry Potter-filmek szerezték meg, a varázslótanonc kalandjai 285 ezer embert ihlettek meg, amikor a tetoválóhoz indultak.

Ezek a legnépszerűbb filmes tetoválások

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Harmadik helyen Batman végzett, az Instagramon több mint 111 ezer hashtag tanúskodik a szuperhősös tetkók népszerűségéről. Ezen belül természetesen maga Batman a legnépszerűbb, nyomában a jellegzetes főellenséggel, Jokerrel.

A negyedik helyen a Péntek 13 című horror-klasszikus található, ezt az Alíz Csodaországban, a Pókember, a Totoro, a Deadpool, a Karácsonyi lidércnyomás és a Vasember követik.

Még több tetoválás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top