nlc.hu
TV-sztárok

Cate Blanchett Budapesten tetováltatott

Cate Blanchett egy magyar tetoválóművésszel varratott – fotó

Jamie Lee Curtis mellett Cate Blanchett is Magyarországon van a Borderlands című film csapatával, és az ausztrál sztár arra is szakított időt, hogy egy híres magyar tetoválóművésszel készíttesse el a legújabb tetkóját.

Ugyan lehetett tudni, hogy Kevin Hart, Jamie Lee Curtis és Edgar Ramírez mellett Cate Blanchett is hazánkban forgatja a Borderlands című akció-kalandfilmet, ám míg sztárkollégái sokat posztoltak a fővárosunkból, ő mostanáig adósunk maradt a bejelentkezéssel. Blanchettet most Bercsényi Balázs tetoválóművész leplezte le, aki a tegnap estét töltötte az ausztrál sztárral és csapatával, és úgy fest, mindegyikük egy plusz jelet kapott a karjára – szúrta ki a hvg.

Bercsényi maga is ismert ember, számos hírességnek készített már tetoválást. A magyarok közül például Fluor Tominak vagy Kiss Tibinek, de varratott már vele Orlando Bloom, Lewis Hamilton, Dub Fx, Winnie Harlow és Santana lánya is. Bercsényi A rózsa neve című projektjével vált ismertté, amiben hetven ember bevonásával készített sajátos animációs projektet: a film a hetven különböző tetoválásról készült kép egymás után való lejátszásával született meg.

Cate Blanchettről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top