nlc.hu
Szabadidő

Junkies klippremier

„A megoldásokat kerülgetve semeddig sem jutsz” – Junkies klippremier az nlc-n

Kézműves Junkies címen jelenik meg  2021.11.12-én a Junkies új lemeze, amiről Szekeres András frontember már nyáron mesélt nekünk. Erről az első hivatalos klipdal és beharangozó a Mégis elmarad, aminek premierje itt, az nlc-n látható: 

“Ideje volt már egy új lemeznek, viszonylag egyszerűen össze is állt, mivel négy szerző van, és mindenki nagyon motivált – mondta az nlc-nek Szekeres András. – A nyáron már kinéztük a novemberi budapesti koncertünket lemezmeglenés szempontjából, mert ez egy relatíve nyugodt időszak, és nem akartunk a karácsonyi dömpingben részt venni. Nyáron nagyon gáz lemezt csinálni, mert káosz van, csomó váratlan esemény szabdalja szét a munkát. Az volt a szerencsénk, hogy amikor már szeptemberben tudtunk folyamatosan dolgozni, onnantól már semmi sem szólt közbe. Fel voltunk készülve, tudtuk mit akarunk, és elvégeztük a munkát. A Mégis elmarad című dal Gravel szerzeménye, nekem a kedvenc számom a lemezről, a pénteki lemezmegjelenés előtt most ezzel jövünk ki.”

(Kiemelt kép: Junkies Facebook / Barta Imre) 

"A megoldásokat kerülgetve semeddig sem jutsz" – Junkies klippremier az nlc-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top