nlc.hu
Szabadidő

Ez a cica hasonlít a Shrek Csizmás Kandúrjára

Ez a macska tisztára úgy néz ki, mint Shrek Csizmás Kandúrja – képek

Ha nem látnánk a képeket, mi sem hinnénk el, hogy tényleg létezik Csizmás Kandúr élő, simogatható verziója.

A Metro szúrta ki Pisco Instagram-fiókját, a cicáét, aki úgy pózol és úgy is néz ki, mint Shrek Csizmás Kandúrja a cuki, ácsingózó pillanataiban. A hasonlóság döbbenetes, érthető, ha több mint 600 000 követője van a macska-influenszernek. Korábban írtunk már egy hasonló cicáról, de Hosico ennyire azért nem hasonlított a híres rajzfilmfigurára.

shrek, csizmás kandúr, cica

 A mesében így néz ki Csizmás Kandúr (Fotó: YouTube)

„Amikor először kaptuk Piscót, még nem volt az az ölelgetős mackó, mint manapság” – írta gazdája az Instagramon az egyik kommentelő kérdésére, majd hozzátette: „Nagyon ideges volt, és nem akarta, hogy megfogjuk vagy megérintsük” – írta a gazdija, aki nem is erőlteti a simogatást, amikor az elképesztően cuki macska nem kívánja az érintést.

„De mindennap megmutatjuk neki, hogy minden rendben van, és nem erőltetnénk, hogy ölelgessük vagy fogdossuk. Hamarosan sokkal magabiztosabb lett, és elkezdett kíváncsi lenni” – tette hozzá a tulajdonos.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top