nlc.hu
Szabadidő

Újra divat a telefonékszer

Jönnek vissza a giccsesen cuki telefonékszerek: ezeket hordják a sztárok

Üdv újra a kétezres évek elején.

Rotálódik szépen a divat, az elmúlt években visszaköszönt jó pár holmi a kilencvenes évek végéről, most pedig érkeznek a kétezres évek elejéről az olyan elfeledettnek tűnő holmik, mint a rövid topok, a csípőnadrágok, a műanyag hajcsatok, ékszerek, és sokak örömére – vagy épp nagy bánatára –, újra megjelentek a giccses telefonékszerek.

A gyöngyös telefonos charmok már ott lógnak Kendall Jenner, Gigi Hadid, Dua Lipa, és Miley Cyrus telefonján.

 

telefonékszer, divat, trend

Fotó: Instagram

Míg a régi flip-telefonjainkon volt egy pici kampó kifejezetten a charmok és csecsebecsék számára, a 2021-es változat a telefon tokjához rögzíthetőek az új ékszerek. A celebek által kedvelt telefonos charm-márka, a String Ting esetében a charmok csuklótáskaként is funkcionálnak. Ezen a lentebbi képen például Miley Cyrus pózol a csecsebecsével.

Itt pedig Gigi Hadid darabját láthatjuk:

A telefon “felékszerezését” egyébként Paris Hiltonnak köszönhetjük, akinek a kristályokkal kirakott telefonjára az ezredforduló tájékáról sokunk emlékszik. Paris Hilton volt az, aki  divatkiegészítőként használta elsőként a telóját: hol pink, hol kristályokkal kikövezett vagy épp Hello Kitty-s Motorola Razr mobillal a kezében járkált, pózolt, na és bulizott akkoriban. 

(Metro, L’officiel)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top