nlc.hu
Szabadidő

Zalatnay Sarolta összeomlott Kóbor János halálától

„A fenébe Mecky! Miért nem oltattad be magad?” – Zalatnay Sarolta összeomlott Kóbor János halálától

Zalatnay Sarolta nem tér magához, miután megtudta, hogy jó barátja, Kóbor János meghalt.
Zalatnay Sarolta

Hetvennyolc éves korában elhunyt Kóbor János Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, becenevén „Mecky”, az Omega legendás énekese. Rengetegen búcsúznak tőle, többek között számos híresség, akik jó viszonyt ápoltak vele vagy távolról bálványozták.

Zalatnay Sarolta, aki 1965 óta az egyik legjobb barátja volt az énekesnek, sokat imádkozott Kóbor Jánosért, amikor kórházban volt. Most egy közös fotóval búcsúzott tőle a Facebookon:

Zalatnay megtörten nyilatkozott az ACNewsnak barátja elvesztéséről:

„Azt se tudom, hol vagyok, nem térek magamhoz. Egy ennyire egészséges, életvidám ember, nem mehet el! Tudom, hogy az élet véges, és nem tudhatjuk, hogy Jóisten útja mit tartogat számunkra. Tudtam és éreztem, hogy nagy a baj, dacára annak, hogy mi, a barátai se kaptunk semmiféle hírt az állapotáról. Hogy ő akarta-e így, nem tudjuk, elképzelhető! A minap éjszaka riadtam fel, olyan érzésem volt, mintha egy hatalmas kő lenne a mellkasomon. Nem álmodtam, és reméltem, hogy ez nem egy rossz megérzés, sajnos túl sokszor éreztem már meg hasonló eseteket”

– mondta Zalatnay Cini, aki miután megtudta a szörnyű hírt, nyugtató teákat iszik, és Meckyvel közös képeiket nézegeti.

Nemrégiben voltam a harmadik oltásomon, akkor is az jutott eszembe, hogy a fenébe Mecky! Miért nem oltattad be magad? Igazi barát volt, remélem békében nyugszik, a családját és főleg a kicsi lányát elképesztően sajnálom

– tette hozzá szomorúan Zalatnay Sarolta.

(Kiemelt kép: MTI / Zith Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top