nlc.hu
TV-sztárok

Búcsúznak a sztárok Kóbor Jánostól

Megható üzenetekkel búcsúznak a sztárok Kóbor Jánostól

Rajongók tízezrei, köztük sok híresség búcsúzik Kóbor Jánostól.

78 éves korában elhunyt Kóbor János Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, becenevén „Mecky”, az Omega énekese. A zenész halálhírét az Omega együttes a hivatalos Facebook-oldalán közölte pár órával ezelőtt.

kóbor jános hírességek búcsú

Kóbor Jánostól búcsúznak a sztárok (Fotó: smagpictures)

Kóbor Jánost egy ideje kórházban kezelték, rajongók ezrei imádkoztak kedvencük felépüléséért, de a szervezete feladta a küzdelmet. Rengeteg búcsúznak tőle, többek között számos híresség, akik vagy jó viszonyt ápoltak vele, vagy távolról bálványozták. 

Curtis:

Hajdú Péter:

Tóth Gabi:

Bagi Iván:

Vujity Tvrtko:

Rónai Egon:

Caramel:

Király Gábor:

Pataki Attila az Origónak mesélt. „Ők voltak az elsők, akik a világ felé vitték a hírt, hogy Magyarországon van egy zenekar – és talán több is –, amely ezt a dallamos rockzenét magas színvonalon játssza. Sztárok lettek, és sokaknak adtak így erőt és hitet, hogy érdemes csinálni… sok munkával, kitartással hihettük, hogy akár lehetünk mi is egy Omega… (…) Kölcsönösen tiszteltük, becsültük egymást. Mecky zárkózottabb lélek volt, de az elmúlt tíz évben tudtunk nagyokat dumálni, akár a Balatonnál, akár a motoros fesztiválon, akár tévéfelvétel előtt” – mondta.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top