nlc.hu
Sztárok

Kóbor János felesége minden nap bejár a kórházba

Naponta egy-másfél órát tölt a férje ágya mellett a kórházban Kóbor János felesége

Az Omega énekesének felesége, Zsóka külön engedélyt kapott, hogy naponta bejárhasson a férjéhez, és az ágya mellett fohászkodhasson érte.

Két hete már, hogy kórházban ápolják Meckyt, az Omega zenekar legendás frontemberét. A rajongók és a zenekar tagjai is imádkoznak érte, de új hírek az állapotáról nem érkeztek, legalábbis erről tájékoztatta a menedzserük, Trunkos András a Blikket, ami azt jelenti, hogy az énekes állapota nem romlott, de nem is javult.

Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Mindennap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de ő erős nő, ő is remél, bízik

magyarázta a lapnak a menedzser.

Kóbor János kórházban fekszik

Kóbor Jánost a látogatási tilalom ellenére is minden nap látogatja a felesége (Fotó: Profimédia)

Zsóka és Mecky tizenhat éve vannak együtt, lányuk, Léna tizenhárom évvel ezelőtt született. Rajongásig szeretik egymást, így nem csoda, ha a nő most úgy érzi, összeomlott a világa. Férjével tökéletesen kiegészítik egymást, és most nem tehet mást érte, csak annyit, hogy rendszeresen látogatja őt, beszél hozzá és bízik abban, hogy a férfi visszatér hozzájuk. Mivel az asszony a pozitív gondolatok erejében hisz, amíg nem tud biztató fejleményekről beszámolni, addig nem nyilatkozik a sajtónak, hiába keresik őt. A zenészt a Városmajori Szív és Érsebészeti Klinikán ápolják, mélyaltatásban tartják, a légzését pedig gép segíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top