nlc.hu
Sztárok

Kóbor János felesége hírzárlatot rendelt el

Kóbor János felesége minden nap tárgyal az orvosokkal, hogy milyen állapotban van a férje

Kóbor János felesége, Zsóka kemény, határozott asszony. Amikor a férje múlt héten rosszul lett, ő döntött úgy, hogy azonnal keressék fel a kórházat, mert nem akar kockáztatni. Egész nap csörög a telefonja, mert mindenki azt szeretné tudni, hogy van Mecky.

Már egy hete annak, hogy kórházban ápolják koronavírus-fertőzéssel Kóbor Jánost, azaz Meckyt, az Omega zenekar frontemberét. A zenész családja hírzárlatot rendelt el, felesége, Zsóka napok óta nem reagál a hívásokra, ugyanis mindenki azzal keresi, hogy mondja el, hogy van a férje. Imádja a férjét, szinte mindig együtt vannak, ezért is fáj neki különösen, hogy most nem lehet vele – meséli a családi barátokra hivatkozva a Blikk.

Hírzárlatot rendelt el a család Kóbor János körül

Kóbor János zenésztársa reméli, hogy frontemberük négy-öt napon belül hazamehet a kórházból (Fotó: Profimédia)

Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani. Ezért sem akarja, hogy aggasztó hírek jelenjenek meg a férjéről

– mesélte a családi barát. A korábban a temetését is megtervező férje állapota iránt mindennap érdeklődik az orvosoknál, és bár nem mehet be a kórterembe, mindennap ott van a kórházban. Trunkos András, a zenekar menedzsere elmondta, hogy a család megkérte, hogy amíg nincs változás Kóbor állapotában, addig ne beszéljenek róla, de szerinte optimizmusra adhat okot, hogy egy hét alatt nem érkezett róla rossz hír. A zenekar gitárosa, Molnár György, azaz Elefánt bízik abban, hogy a frontemberüket négy-öt napon belül hazaengedhetik. Jövőre nagy terveik vannak, az Omega ugyanis hatvanéves lesz, és ezt egy hatalmas, jubileumi bulival szeretnék megünnepelni, de ehhez Meckyre is szükség lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top