nlc.hu
TV-sztárok

Kóbor Léna vallomása

Kóbor Léna: „Nagyon hálás vagyok, hogy apukámtól örököltem ezt a művészi vonalat”

Édesapjához hasonlóan ő is a színpadon érzi jól magát.

Kóbor Léna néhány hónappal ezelőtt színésznőként debütált a színpadon, hiszen ő lett a főszereplője a Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musicalnek. A másfél évvel ezelőtt elhunyt Kóbor János „Mecky” gyermeke először nem művészi pályára lépett volna, ám a tehetsége hamar a felszínre tört.

Kóbor János és lánya Léna

Kóbor János és lánya, Kóbor Léna (Fotó: Fülöp Dániel)

„Nagyon nyitott vagyok, sok mindenben gondolkoztam. Kiskoromban úsztam is, a bátyám pedig fogorvos, ezért gondoltam, hogy lehet, hogy én is orvosi pályára mennék. De őszintén, a művészi pálya az, ami leginkább megfogott. Most, hogy belecseppentem a színészkedésbe, azt gondolom, hogy a jövőben ezt mindenképp tovább szeretném vinni. Nagyon hálás vagyok, hogy apukámtól örököltem ezt a művészi vonalat” – szögezte le Léna, majd így folytatta.

„Most fogalmazódott meg bennem egy gondolat. Már másfél éve, hogy elment apukám, utána anyukámmal próbáltunk minél pozitívabban hozzáállni, és egymást segíteni. De most érzem először azt, hogy újra igazán boldog vagyok, mikor színpadon lehetek. Azt kívánom mindenkinek, hogy megtalálja, amiben boldog. El sem hiszem, hogy én már most megtaláltam ezt.” 

(Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top