nlc.hu
Szabadidő

Farkasházy szerint Majka nem mond igazat

Farkasházy Tivadar hazugsággal vádolja Majkát

Majka a Partizán vendégeként szállt bele egykori Heti Hetesbeli beszélgetőtársába, de Farkasházy Tivadar azt állítja, a rapper nem mond igazat.

Talán már sokan nem emlékeznek rá, de egykor még Majka is megfordult a Heti Hetesben. Erre az időszakra is rákérdezett Gulyás Márton, amikor a rapper/műsorvezető nemrég vendégeskedett nála a Partizánban, és az interjúalany emlékei szerint azért nem hívták vissza többet, mert nem viselkedett Bólogató Jánosként. Farkasházy Tivadarban azonban egészen más kép él a történtekről, szerinte Majka nem mond igazat – írja a konfliktusukról a Blikk.

Farkasházy Tivadar

Farkasházy Tivadar Balatonszárszón még 2014-ben (Fotó: MTI / Nagy Lajos)

A rapper szerint Teddy egy olyan baloldali, aki még a jó dolgokat is képtelen elfogadni a jobboldaltól, és szerinte a humoristánál akkor telt be a pohár, amikor Majka egy semleges hírnél megjegyezte, hogy „Na, vajon ebből hogy hozzuk ki, hogy az Orbán Viktor mennyire genyó?” Majka szerint ezután Farkasházy jelezte a főszerkesztő Ónodi Gyurinak, hogy nem szeretné, ha újra menne a műsorba. Farkasházy verziója azonban más a történtekről. Ő úgy tudja, hogy Majka azért nem jött többet a műsorba, mert a környezetéből azt tanácsolták neki, hogy ne tegye. A humorista szerint ez történt korábban Stohl Andrással és Varga Liviusszal is. Szerinte ez Majka döntése volt, nem az övé, és nem is a Heti Hetesé vagy a tévécsatornáé. Farkasházy szerint egyébként a népszerű rapper szereplése remek volt, és amúgy se nézte volna senki a műsort, ha mindenben egyetértenek egymással. Majkát tiszteli, roppant tehetségesnek tartja, de állítja, ebben most nem mond igazat.

Nem a jobboldal ellen beszéltem, pusztán egy voltam azok közül, akik már a kilencvenes évek végén felismerték, hogy mint Horthy és Kádár, úgy Orbán is egyszemélyes hatalomra tör, méghozzá hosszú évtizedekre és ezzel volt már akkor is bajom

– mondta el Teddy, aki reméli, Majkával sikerül majd személyesen tisztázniuk a dolgot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top