nlc.hu
Szabadidő

Pohárban vitte óvodába kedvenc halát

Pohárban vitte óvodába kedvenc halát, nem sokon múlt a tragédia

A kislány elfelejtette, hogy becsempészte a táskájában kedvencét, Hableányt.

Ha az embernek vannak házi kedvencei, tudja, milyen nehéz őket otthon hagyni, amikor iskolába vagy munkába kell indulni, bár vannak állatbarát munkahelyek, ahova persze be lehet vinni mondjuk kutyákat, de azért a legtöbb gazdi nincs ilyen szerencsés helyzetben.

Egy hároméves kislány, Peyton mindenesetre kitalálta, hogyan lehet megoldani, hogy az óvodában is vele lehessen kedvenc hala, Mermaid, azaz Hableány. Az egyik reggel fogta itatópoharát, rakott bele egy kis vizet, és beletette a sziámi harcoshalat. Ezt pedig senki nem vette észre egészen addig, amíg az egyik étkezésnél Peyton – aki elfeledkezett arról, hogy becsempészte kedvencét az oviba – bele nem ivott a poharába. Ekkor lett ugyanis gyanús egyik óvónéninek, hogy mintha valami úszkálna a vízben. A nem mindennapi történet azóta bejárta az internetet, ugyanis Peyton anyukájának unokatestvére, megosztotta azt Twitteren. 

Mermaid szerencsére túlélte a kalandot, köszöni szépen, jól van, de biztos, ami biztos alapon, kapott egy olyan akváriumot, amit le lehet zárni, hogy többet ne kelljen kirándulásra menni kis gazdájával, és indulás előtt mindig létszámellenőrzés van. Peyton édesanyja persze nem haragszik gyermekére, hiszen tudja, hogy nem a rossz szándék vezérelte, szeretetből tette azt, amit tett. És persze lenyűgözőnek tartja, hogy kora ellenére a kislány ilyen tervet eszelt ki, és hogy a kivitelezésre mindössze annyi ideje volt, amíg ő felfutott az emeletre. 

(via Unilad)

Sziámi harcoshal (Betta splendens)

Sziámi harcoshal (Betta splendens) (Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top