nlc.hu
Szabadidő

Pokorny Lia 50 éves lett

Pokorny Lia 50 éves lett: „Az ötven az új ötven”

Hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt másfél évben Pokorny Lia. A színésznő volt a Reggeli Manna vendége, ahol mesélt munkáiról és arról is, hogyan élte meg, hogy 50 éves lett.

Pokorny Lia arról a Manna FM-en beszélt arról, hogyan sikerült elérni, hogy ötvenedik születésnapja volt élete egyik legjobbja.

 „Az ötven az új ötven, szerintem ez életem legjobb születésnapja. Nem attól lesz jó, hogy erőltessük bele, hogy harmincévesnek nézünk ki! Annyira megdolgoztam ezért az ötvenért, hadd élvezzem már ki” – kezdte Pokorny Lia, aki eddig egész életében vagy a múltba tekintett, vagy a jövőt fürkészte, mostanra azonban megtanult a mában élni.

pokorny lia

Pokorny Lia (Fotó: Smagpictures)

„Nagyon sok mindent tisztába raktam, különösen az elmúlt másfél évben. Nagyon fontos, hogy úgy éljem az életemet, hogy tisztában legyek magammal, ezért például amióta az eszemet tudom, járok terápiára, csak mert magamat szeretném megismerni, a működésemet. Ezek a szembesülések nagyon jók arra, hogy tudjam, mi valódi és mi nem az. Nagyon sok mindent leraktam az életemből, ami nem igazi: barátságok, munkakapcsolatok úgy záródtak le úgy, hogy egyszer csak éreztem, nem mondtam meg, ami nem jó, mert nagyon szerettem ezt az embert. Közben rájöttem, hogy oda lehet állni, és azt lehet mondani, hogy nekem ez nem jó. Voltak olyan kapcsolataim, hogy »most megleptél, gondoljuk át« azok léptek egy szintet, mert felnőtt módon tudtuk ezeket megoldani. Azok, ahol vissza akartak passzírozni oda, ami csak nekik kényelmes, azok felbomlottak. Ez nem baj, szellőztetés volt az életemben, és ettől olyan nyugalom van bennem. Különös érzés, hogy nincsenek most eszeveszett vágyaim… Nem akarok őrült nagy dolgokat az életembe! Amik előttem vannak és nyílnak az ajtók, arra lehet menni, de nem akarok más lenni, mint aki vagyok. Nem akarok húszéves lenni, nem akarom megváltoztatni azt, hogy telik az idő, és igen, ez látszik az ember bőrén. Ötvenéves korban az ember dönthet úgy, hogy vagy kétségbeesik, hogy valami megváltozik, vagy úgy, hogy a jelenben élek és megélem magam. Nyilván ezt sok munka előzi meg, hogy meg lehessen érkezni ebbe, de elkezdtem nagyon szeretni magam” – árulta el Lia a Reggeli Mannában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top