nlc.hu
Sztárok

Pokorny Lia élete a covid után

“Egy 6 hetes tébolyda volt, halálfélelmem volt” – Pokorny Lia élete nagyot változott a koronavírustól

A színésznő a betegség alatt lelkileg is sok mindent átélt, azóta másképp viszonyul az élethez.

Pokorny Liát az elmúlt másfél év megtanította arra, hogy éljen a mában és ne a bizonytalan jövőt hajtsa. A színésznő a Blikknek elárulta, a covid alatt annyi mindent átélt lelkileg, hogy teljesen megváltozott az élethez való hozzáállása. 

Pokorny Lia

Pokorny Lia már nem görcsöl a jövőn, inkább a mában él – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Eddig a majddal foglalkoztam, a jövőben éltem, ahhoz képest igazítottam a jelent. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy nincs olyan, hogy majd. A most van. Az a fontos” – vallotta be a bulvárlapnak Pokorny Lia, aki a következőket mondta a koronavírus betegségéről: “Az egy 6 hetes tébolyda volt. Megijedtem, halálfélelmem volt, volt pár fulladásos napom, napokig úgy éreztem magam, mintha csúnyán be lettem volna drogozva, nem nagyon tudtam hol vagyok, katatónszerű állapot volt. Utána egy ideig memóriazavarom volt, az nagyon zavaró volt, mert azt éreztem, hogy tehetetlen vagyok. De közben amit ezalatt lelkileg átéltem, az nagyon megváltoztatott“.

A színésznő a történtek után elkezdett a mában élni. “Rájöttem, hogy úgyis azt történik, aminek kell és ezt nem tudom befolyásolni. El kell fogadnom, hogy hiába akarok bizonyos dolgokat, nem biztos, hogy lesz” – jelentette ki.

Olvass még Pokorny Liáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top