nlc.hu
Sztárok

Pokorny Lia fia zeneszerző lenne

Pokorny Lia fia is művészi pályára lépett, zeneszerzőnek készül

Pokorny Lia fia magától döntött úgy, hogy a művészi pályát választja.

Pokorny Lia és Csányi Sándor már korán úgy döntöttek, hogy a fiukat nem mutatják meg a nyilvánosságnak, legalábbis addig, amíg ő nem szeretné. Lehet, hogy ez bekövetkezik, hiszen a színésznő most arról is beszélt, hogy mindenféle nyomás nélkül Misi úgy döntött, művészi pályára lép.

„Kiskora óta gitározik, előbb klasszikus, aztán basszusgitáron. Most már zongorázik is, mert az az álma, hogy zeneszerző legyen. (…) Én azt mondtam neki, hogy azt csinál, amit akar, nem szeretnék beleszólni. Támogatom abban, amit megálmodott. Van egy saját zenekaruk, de más zenekarokban is játszik, meg kitalálnak mindenféle projekteket, zenéket írnak. Mucsi Zoltánnak a fiával, Milánnal már csecsemőkorban is sokat voltunk együtt, és most, hogy már nagy kamaszok, egy zenekarban játszanak és forgatják a kis klipjeiket” – árulta el a Reggeliben A Konyhafőnök VIP második helyezettje, Pokorny Lia.

Olvasnál még Pokorny Liáról?

pokorny lia

Pokorny Lia (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top