nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő és Pokorny Lia magánélete

Lila ötven árnyalata: Rácz Jenő meglepte Pokorny Liát a megjegyzésével

Nagyon jó hangulatú csapatot állított össze Rácz Jenő az idei Konyhafőnök VIP szériában, és Pokorny Lia az egyik, aki megalapozza a jó kedvet a csapatban.

Sokkal felszabadultabb az idei Konyhafőnök VIP forgatása, mint a korábbi években, és ez érezhető abból is, ahogyan a versenyzők és a zsűritagok viccelődnek.  Az egyik kiemelkedő szereplő Pokorny Lia, aki a maga habitusával árasztja magából a jó kedvet, humorára pedig Rácz Jenő is vevő. Amikor például a séfet Zé egy hátráltatásnál összebilincselte, Lia viccesen megjegyezte:

„Nekem tetszik. Annyira vagány volt az egész, Jenő bőrszerkóban és bilincsben, pffff…” 

Rácz Jenő és Pokorny Lia a Konyhafőnök VIP-ban

A Konyhafőnök VIP-ban Pokorny Lia és Rácz Jenő sokszor viccelődnek egymással (Fotó: Sajtóklub)

Tegnap ismét előkerült ez a múlt heti történet, amikor a színésznő a második feladatban elkészített tányérját a séfe elé tette.

„Várjál, kitalálom, ez a lila ötven árnyalata. És ez abból ugrott be, hogy Lia szereti a bőrszerkókat, szereti, ha valaki meg van bilincselve, és ha valaki szenved. (…) Intenzív napon vagyunk túl.”

Kis viccelődés után Jenő folytatta a mondandóját.

„Megvan nekünk a kis privát életünk…” – kezdett bele Rácz Jenő az értékelésbe, amikor kitört Zéből, hogy ilyen vallomásra nem számított a séftől, a színésznő pedig nevetve mondta, hogy ő sem számított erre. 

„Én is egy pillanatra néztem, hogy most elmondod? Én nem tudtam, hogy már elmondhatjuk…”

A szórakoztató jelenet videóját itt nézheted meg:

Ha olvasnál sztárinterjúkat, íme néhány: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top