nlc.hu
Sztárok

Pokorny Lia Rácz Jenővel főzőtt A Konyhafőnök VIP-ben

A Konyhafőnök VIP: Pokorny Lia olyan előnyhöz jutott, amire még nem volt példa a műsor történetében

Pokorny Lia Rácz Jenővel együtt főzött A Konyhafőnök VIP-ben.
Pokorny Lia A Konyhafőnök VIP-ben

Pokorny Lia az előző versenynapon olyan előnyhöz jutott A Konyhafőnök VIPben, amilyenhez még senki a verseny történetében: Rácz Jenővel együtt tevékenykedett a másolós feladat közben. A műsorban arra még soha nem volt példa, hogy egy Michelin-csillagos séffel együtt, közösen, a zsűripultban csináljon végig egy főzést egy versenyző.

Rögtön be is kezdtek egy nem mindennapi alapanyaggal, a homárral, amit érdekes párosításokkal mutattak be – Fördős Zé nagy örömére. A homárhoz konzerv kukoricát és fagyasztott borsót is felhasználtak. A konyhában ezúttal különös elővigyázatosságot igénylő, folyékony nitrogén is előkerült, hogy a hamis tésztát el tudja a séf készíteni.

Egy ilyen feladathoz kőkemény hátráltatás is járt: Feke Pali a főzés egyik felét csak hallgathatta, a másik felét pedig csak láthatta, így kellett a tányért lemásolnia!

A második feladatban Zé visszatért gyökereihez, és zöldségesnek állt, de nem akármilyen zöldségeket virított a versenyzőknek: feketegyökér, lótuszgyökér, vadbrokkoli, tengeri alga, tengeri spárga, kínai kel, keserű uborka, paszternák, fodros kel és fekete kel. Ezekből az alapanyagokból egy vega főétel elkészítése volt a feladat.

A veszélyzónába Palya Bea és Rezes Judit került, a zsűri döntése alapján Szabó Győző párjának kellett elhagynia a konyhát. 

(Kiemelt kép: RTL Klub)

A Konyhafőnök VIP korábbi történései:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top