nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP 5 kikészíti a sztárokat

A Konyhafőnökben még nem volt ennyi sírás, mint most

Nem vicceltek a séfek, amikor azt mondták a sztárversenyzőknek, hogy még csak most jön A Konyhafőnök VIP neheze. Soha ennyien nem készültek ki, mint az idei évadban.

A Konyhafőnök VIP  idei évada a szokásosnál jóval feszültebb hangulatban telt, már az előzetesekből is látszik, hogy ezzel kapcsolatban nem túlzott Sárközi Ákos. A 2020-as év lelkileg sokkal megterhelőbb volt a korábbiaknál, és a versenyszellem, a bizonyítási vágy nagy a mostani sztárcsapatban is. Ezt mutatta például, amikor Nagy Alexandra az ájulása után is csak azzal tudott foglalkozni, hogy be tudja fejezni az ételét, és szinte önkívületi állapotban versenyzett. 

Ájulása után igyekezett magát gyorsan összeszedni Nagy Alexandra (Fotó: Sajtóklub)

Ájulása után igyekezett magát gyorsan összeszedni Nagy Alexandra (Fotó: Sajtóklub)

Nem ő volt az egyetlen, aki ilyen állapotba került. Hujber Ferenc szintén elsírta magát, amikor a kötényszerző napon nem tudott a saját elvárásainak megfelelni. 

Végül összeálltak a csapatok és a héten kezdődik a kiképzés, amit mindkét séf komolyan vesz, és ahogy mondták: a versenybejutás a smafu ahhoz képest, ami mostantól következik. Ebből az előzetesből kiderül, hogy bőven lesz még sírás és kiborulás: Bódi Sylvi a dicséret miatt, Hujber Ferenc a dorgálás miatt, Nagy Alexandra az időhiány miatt. 

A Konyhafőnök VIP eddig: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top