nlc.hu
Sztárok

Hujber Ferenc ezért borult ki

Hujber Ferenc megmagyarázta a kiborulását

Sokan azt gondolták, hogy csak túljátszotta magát Hujber Ferenc, pedig a színészt valóban megviselte a Konyhafőnök forgatása. Elmondta, miért.

A színész A Konyhafőnök VIP kedvéért jött haza, és boldog volt, amiért egy kis időt a gyerekeivel tölthetett, most már ismét csak interneten keresztül tudja tartani a kapcsolatot a fiával és a lányával.

„Mérhetetlenül várom, hogy megint megöleljem őket. Nagyon szeretném, hogy ha tavasszal vagy nyáron feloldódik ez a helyzet, akkor borzasztóan szeretnék megint találkozni velük.”

Hujber Ferenc A Konyhafőnök VIP ötödik évadára tért haza Magyarországra

Hujber Ferenc A Konyhafőnök VIP ötödik évadára tért haza Magyarországra (Fotó: Sajtóklub)

Hujber Ferenc három éve visszavonult a nyilvánosságtól, múlt héten a Fókusznak mesélt arról, hogy ez idő alatt újra megnősült, új párjával még Magyarországon ismerkedtek meg és együtt költöztek ki Londonba. Mindketten szeretnek főzni és leginkább a magyaros ételeket kedvelik, és most végre megtalálta a lelki békéjét. Annak örült, hogy a kollégái és a versenytársai tárt karokkal fogadták, még ha meg is hökkentek a megjelenésén. 

„Összevissza őszülök, az egyik helyen teljesen fehér, egy foltban, a másik felén mondjuk ezüstszürke, a harmadikon még barna és ez különböző módokon váltakozik, ami nekem annyira nem tetszett. A másik ok, hogy színész vagyok, és a színészek nem csinálhatnak semmit, de semmit a fejükkel” – magyarázta Hujber, aki hasonló okok miatt mondott le a tetoválásokról is. A színész feleségének a mostani változás kedvére való volt.

„Ezt a feleségem csinálta, neki nagyon ügyes, jó keze van ezekhez a dolgokhoz, és neki nagyon tetszett, még azt is akarta, hogy az övét is megcsinálja fehérre, de az bonyolultabb lenne, mert hosszabb a haja.”

Hujber Feri elmondta, hogy bár Kanadába készült három éve, nem bánja, hogy Londonban maradt, mert ez neki a nyugalom szigete, és boldog, hogy a gyerekeitől csak két és fél órás repülőút választja el. 

„Nekem ezzel terveim vannak, hogy én most Londonban élek.”

A színész élvezi, hogy az otthonához közeli öt park valamelyikében indíthatja a reggelt, ahol edzés, meditálás közben átgondolja a napját és este tízkor elalszik. 

„Óriási problémám volt ez is évtizedekig, csak alkohollal tudtam letenni a napot, bizonyos mennyiségű és egyre több alkohollal, és az nem volt igazi alvás.”

Hujber Feri kiborult a Konyhafőnök VIP forgatásán (Fotó: Sajtóklub)

Hujber Feri kiborult a Konyhafőnök VIP forgatásán (Fotó: Sajtóklub)

Nemrégiben majd három hónapig volt Magyarországon A Konyhafőnök VIP miatt, és bár örült, hogy tudott találkozni a szüleivel, de nagyon hiányzott neki Londonban maradt felesége. Ez és a vírushelyzet is közrejátszott abban, hogy érzékenyebben reagált a verseny alatti feszültségekre.

„Nagyon beborultam, mert akkor már tényleg egy éve nem láttam a gyerekeket élőben, és ennyi időt nem látni a feleségemet…Itt van az az élet, ahol nyugodt vagyok, itt van a hátországom és ez valóban nagyon megviselt. Nagyon-nagyon nehéz volt utána bemenni, koncentrálni. (…) Utólag tényleg vicces, de ott akkor nem volt az, ugyanis azt éreztem, hogy minden azért van ott a versenyben, hogy ellenem legyen. A rengeteg konyhagép is, hogy is mondjam szépen? Nekem a konyhagépek a lusta szakács eszközei, aki nem tud rendesen gyúrni.”

A Konyhafőnök VIP ötödik évadáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top