nlc.hu
TV-sztárok

Nagy Alexandra sírva könyörgött a Konyhafőnökben

Nagy Alexandra könnyek között könyörgött az orvosnak

Komolyan megsérült Nagy Alexandra a forgatáson, ájulása után pedig sírva könyörgött az orvosoknak.

Harminc elszánt hazai híresség indul A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért, és már az első adásban kiderült: senki sem veszi félvállról a versenyt. Hétfőtől három napon keresztül 10-10 sztár küzd a továbbjutásért, azaz, hogy bekerülhessenek a kötényszerző napokra, ezzel pedig valamelyik sztárséf csapatába.

A Konyhafőnök VIP hétfői továbbjutói

A Konyhafőnök VIP hétfői továbbjutói: Balázs Andi, Nagy Alexandra, Király Linda, Bódi Sylvi, Völgyesi Gabi, Ganxsta Zolee, Varga Miklós azaz ÉNB Joe, Hujber Ferenc, Vastag Tamás (Fotó: Sajtóklub)

Végül tegnap Bárdosi Sándortól búcsúztak a séfek, de az első napon nem is ez okozta a legnagyobb izgalmat. A versenyzők többször megsérültek, már az első főzés elején látszott, hogy az izgalom miatt nagy a kapkodás. A Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra pillanatnyi figyelmetlenség miatt többször is elvágta az ujját, a séfeknek és az orvosi stábnak is be kellett avatkozni, amikor a vértől krónikusan rettegő színésznő egyszerűen elájult a konyhában.

Megnézem
Összes kép (4)

Ahogy magához tért, Alexandra csak a versenyre tudott gondolni és sírva könyörgött az orvosnak, ne varrják össze a sebét, oldják meg valahogy, hogy tovább tudjon főzni.

„Azt gondoltam, hogy ennek a versenynek itt vége számomra” – mondta Alexandra, akit a vér látványa és a stressz annyira kikészített, hogy kisebb pánikrohamot kapott, közben pedig csak azt tudta mondogatni, hogy neki a halat fel kell szeletelnie.

nagy alexandra elajult

Nagy Alexandra elájult a Konyhafőnök VIP forgatásán (Fotó: Sajtóklub)

Sárközi Ákos sietett a versenyző segítségére, és Alexandra utasításainak megfelelően elkezdett halat filézni.

Nagy Alexandra zokogva könyörgött az orvosnak: 

A Konyhafőnök VIP versenyzőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top