nlc.hu
Sztárok

Király Linda A Konyhafőnök VIP-ben

Király Linda ettől az egy dologtól fél a konyhában

A 37 éves énekesnő tanulni ment A Konyhafőnök VIP-be.

Mint arról beszámoltunk, november 9-én indul A Konyhafőnök VIP. Az RTL Klub gasztro-reality-jének legújabb évadában Király Linda az egyik versenyző, akik nagyon izgatott, hogy bekerült a műsorba.

 

Király Linda

Király Linda jól tudja: az otthoni főzés teljesen más, mint amit A Konyhafőnök VIP-ben kell produkálni időre (Fotó: MTI / Mohai Balázs)

„Tanulni jöttem, engem mindig is érdekelt a gasztronómia, de még ilyen lehetőségem nem volt. Izgatott vagyok, hogy kipróbálhassam magam mindenféle izgalmas, új helyzetben” – vallotta be a drasztikusan lefogyó énekesnő, aki amúgy otthonosan mozog a konyhában.

„Az az igazság, hogy valamilyen szinten számomra nyugtató hatással van a főzés. Amikor ráérek otthon, szép lassan, kitalálok új dolgokat. Szeretek mindenfélét kipróbálni, különböző ízvilágokat tesztelgetni. De hát itt más lesz a helyzet, itt azért megy az óra, nem lesz időm lazán kitalálni új recepteket, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy ezt hogy fogom kezelni” – árulta el Király Linda, aki egyik séf közül sem tudna választani, mert – mint mondja – mindketten annyira zseniálisak. „Az biztos, hogy akárkihez kerülök, tőle nagyon sokat fogok tanulni” – tette hozzá.

Egy félelme azért van A Konyhafőnök VIP versenyzőjének és ezt nem is titkolja. „Talán a legjobban a sütéstől félek, mert nem szoktam lisztes dolgokat készíteni” – vallotta be a kamerák előtt.

Olvass még A Konyhafőnök VIP többi szereplőjéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top