nlc.hu
Sztárok

Pokorny Lia hátránnyal indul a Konyhafőnök VIP-ban

Pokorny Lia nem érez ízeket és szagokat

Hamarosan indul az ötödik évad, amelyiknek a versenyzői közt lesz Pokorny Lia. A színésznő a betegsége miatt komoly hátránnyal indul.

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP ötödik évada, amely az utolsó két alkalomhoz hasonló forgatókönyvvel megy: a válogatók után a séfek csapatokat állítanak össze és úgy versenyeznek. Az eddigi állás 2-0 Rácz Jenő javára, de Sárközi Ákos szerint nem csak a kettejük versenye miatt lesz most még kiélezettebb az idei évad. 

Racz Jenő, Fördős Zé, Sárközi Ákos a Konyhafőnök VIP 5-ben

Racz Jenő, Fördős Zé, Sárközi Ákos a Konyhafőnök VIP 5-ben (Fotó: Sajtóklub)

Szerinte olyan feszültség várható, ami korábban nem volt, és ezt már az első előzetesekből is érzékelhették a nézők. Hujber Feri összeomlása, Nagy Alexa sérülése csak egy-egy kis részlet abból, milyen nyomás alatt versenyeznek a sztárok. 

Ebben a versenyben Pokorny Lia hátránnyal indul a betegsége miatt, mert mint kiderült, másfél éve nem érez ízeket és szagokat.

„Krónikus arcüreggyulladásom van, és ez most már úgy áll, hogy az alapízeken kívül – a sós, savagyú, édes és a keserű – semmit sem érzek.”

A színésznő lényegében emlékezetből főz, és kiderül majd, hogy a sokéves rutinnal meddig juthat el a versenyben. 

A Konyhafőnök VIP előző évadait ők nyerték: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top