TV-sztárok

Kiderült, mire költi nyereményét a Konyhafőnök VIP győztese

Dobó Ági egész nyáron séfek segítségével készült a megmérettetésre, erőfeszítéseit pedig siker koronázta: péntek este övé lett a Konyhafőnök VIP főnyereménye.

„Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, nem vágytam a győzelemre, hiszen bárki, aki elindul egy versenyen, győzni szeretne” – nyilatkozta a Borsnak Dobó Ági a pénteki győzelem után. Hozzátette, élete egyik legjobb élménye volt ez a pár hét, ami végül a végső győzelemmel lett igazán teljes.

Ági a lapnak elárulta, nem volt számára idegen a konyha világa: „klasszikus családanya vagyok, hagyományos magyar konyhát viszek. A legtöbbször húslevest, gulyást és pörköltet főzök nokedlivel.” A Konyhafőnök győztese bevallotta azt is, hogy az utóbbi évben a főzelékek és pépek világában mélyedt el igazán, kisebbik fia, az egyéves Nataniel miatt.

Dobó Ági elárulta azt is, mihez kezd majd a győzelemért járó 10 millió forinttal. „A gyerekekkel jött az a gondolat, hogy a párommal hivatalossá tegyük a közös életünket. Esküvőre már régóta vágyom. Az elmúlt időszakban minden pénzünk az építkezésre ment, a nyereményből, remélem, jut jövőre a lagzira is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top