nlc.hu
Sztárok

Sárközi Ákos a feszültségről

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos olyan feszültséget ígér, amilyen még nem volt a műsorban

Sárközi Ákos szerint ilyen feszült évad még nem volt a műsor történetében.

Jövő héten startol A Konyhafőnök VIP, ami a bemutatók és Sárközi Ákos elmondása alapján is sokkal feszültebb lesz, mint az előző évadok. A zsűritag már nagyon kíváncsi, mit szólnak majd a nézők a sok drámához, és elárulta, hogy nekik is volt részük bőven Fördős Zé szívatásaiban.

„Lehet látni a bemutatóban… Ahogy ti is tudjátok, rákattannak, bekattannak a műsor alatt. ÉS legfőképpen a főzés iránti szenvedély miatt. Annyira meg akarnak felelni saját maguknak, családnak, nekünk. És az az igazság, hogy olyan feszültségek lesznek most, ami még sosem volt. Valaki elájul, valamilyen alapanyagot nem ismer, megkapja, teljesen kész lesz tőle. Zé hozza a formáját, minket teljesen szétszívat” – árulta el az RTL Klub Reggeliben Sárközi Ákos.

Korábban már írtunk a szereplőkről: többek között Hujber Ferenc is megmutatja magát, aki a Valami Amerika legutóbbi része után költözött külföldre, és azóta nem is hallatott magáról. 

sárközi ákos a konyhafőnök vip

Sárközi Ákos durva évadot ígér (Fotó: Reggeli)

A Konyhafőnök VIP korábbi szereplői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top