nlc.hu
Sztárok

Pokorny Lia és Babicsek Bernát együtt meséltek

Pokorny Lia összeköltözött Babicsek Bernáttal

Mosolyogva mesélt a két színész arról, hogy összeköltöztek. Pokorny Lia és Babicsek Bernát utólag is úgy érzik, jó döntést hoztak.

Pokorny Lia saját zenés estje, a Liaison egy régi álom megvalósulása, ami felülmúlta a színésznő elvárásait.

“Ha voltál már szerelmes azért , ha pedig még nem, azért …:)) Gyertek, várlak Benneteket szeretettel egy izgalmas zenei randevún! Aki nélkül nem tudnék dalra fakadni: @babicsekbernat “ – írta a közösségi oldalán a 49 éves sztár. 

Sejteni lehet a leírásból az est hangulatát, amelynek kapcsán Babicsek Bernát és Pokornyi Lia az összeköltözésükről is meséltek. 

Pokorny Lia nagyon boldog, hogy így alakult a közös munka Babicsek Bernáttal

Pokorny Lia nagyon boldog, hogy így alakult a közös munka Babicsek Bernáttal

“Nagyjából az ötödik napon megbeszéltük, hogy ez az ért egy merész húzás volt” – árulta el a 41 éves színész, aki szerint jó döntést hoztak, hogy a próbaidőszakra összeköltöztek és így intenzívebben egymásra tudtak hangolódni, a közös munka pedig sokkal hatékonyabb volt. 

“Be tudtunk iktatni pici pihenőket, de lényegében napi nyolc órákat dolgoztunk.”

Mindez a három héten át tartó időszak jó emlék maradt mindkét színésznek, Bernát különösen Lia főztjét hiányolja, mert szerinte ilyen finomakat régen evett már. 

“Furcsa, mert nagyon koncentráltan dolgoztunk mind a ketten, de amikor éjszaka fél egykor még mindig gyakoroltunk, óhatatlan volt” – árulta el Lia arra a kérdésre, hogy magánélet is szóba került-e köztük a több hetes munka során. A barátok is sokat viccelődtek velük, de igazán senki sem lepődött meg, hogy gyakorlatilag vadidegenként összeköltöztek hetekre, egy eldugott helyen. 

Pokorny Lia és Babicsek Bernát felkészülés közben néha elmentek lazítani
Megnézem
Összes kép (4)

“Kérdezték, mikor lesz az esküvő, mondtuk is nekik, hogy jövőre, ha nem akarunk kapkodni, de Lia előbb szeretné” – viccelődtek az RTL Klub Reggeliben, ahol elmondták, életük egyik legjobb döntése volt. 

Csodálatos kalandként élték meg az együtt töltött időszakot, erről Pokorny Lia és Babicsek Bernát részletesen meséltek: 

Pokorny Lia és Babicsek Bernát: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top