nlc.hu
Szabadidő

Jázmin Viktória ruhája a Miss Universe versenyen

Ezért volt olcsó ruhában a Miss Universe magyar indulója

Megszólaltak Jázmin Viktória szülei és elmondták, miért kellett lányuknak egy 10 ezer forintos Zara ruhában fellépnie.

Nagy botrány lett itthon abból, hogy a 2021-es Miss Universe nemzetközi szépségversenyen a Magyarországot képviselő Jázmin Viktória egy 10 ezer forintos Zara ruhában vonult végig a kifutón, pont abban a körben, amikor az indulók hagyományosan a saját hazájukból választanak tervezőt.

Jázmin Viktória a 70. Miss Universe szépségverseny magyar versenyzője

Jázmin Viktória és az online rendelt ruha (Photo by Menahem KAHANA / AFP)

A magyar szépségkirálynő szülei most a Telexnek írták meg, mi volt az oka a ruhacserének. Viktóriának ugyanis a Richard Alexander Atelier tervezett ruhát, ám a covid-szabályok miatt a tervező nem tudott volna kiutazni az izraeli Eilatba.

Bár a szülők minden követ megmozgattak, segítséget kértek a külügyminisztériumtól és az izraeli magyar nagykövetségtől is, mire a tervező megkapta volna az engedélyt, már csak úgy tudott volna kimenni, ha három napra karanténba vonul, aminek a verseny után lett volna vége. A ruhát pedig azért nem lehetett kiküldeni, mert azt a helyszínen még rá kell igazítani a modellre – írja a Telex.

Jázmin Viktória ezért azon gondolkodott, hogy visszalép a versenytől, ám a szervezők ragaszkodtak hozzá, hogy szerepeljen. Így lett az online rendelt Zara ruha és a magyar nagykövetség részéről a zászló, hogy valami magyaros is legyen a produkcióban.

A magyar szervezők egyelőre nem szólaltak meg az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top