nlc.hu
Trend

Botrány a Miss Universe magyar versenyzőjének ruhája miatt

Kínos helyzetbe került a ruhája miatt a Miss Universe magyar versenyzője

A nemzeti viseletet kellett volna bemutatnia Jázmin Viktóriának a Miss Universe szépségversenyen, de a többi ország látványos ruhakölteménye mellett Magyarországnak csak egy 10 ezer forintos ruhára futotta.

Egyre több kritika éri az Izraelben megrendezett 70. Miss Universe szépségversenyen szereplő magyar versenyző, Jázmin Viktória ruháját.

A résztvevőknek országuk nemzeti viseletét is be kellett mutatniuk a show-ban, és a látványos ruhaköltemények között a magyar szépségkirálynő egy semmitmondó, 10 ezer forintos Zara ruhában jelent meg a színpadon. Igaz, a kezében tartott egy jókora magyar zászlót.

Jázmin Viktória a 70. Miss Universe szépségverseny magyar versenyzője

A Magyarországot képviselő Jázmin Viktória a Miss Universe szépségverseny nemzeti viseleteket bemutató részén az izraeli Eilatban 2021. december 10-én (Fotó: Menahem KAHANA / AFP)

Ebben a lapozgatós posztban jól látszik, hogy a többi ország versenyzője egészen más szintet képviselt:

A Facebookon szétszedik a kommentelők Jázmin Viktóriát a ruhája miatt, ám a Blikknek nyilatkozó Proksa Szandra – aki 2005-ben képviselte Magyarországot a versenyen – úgy véli, a magyar lány nem hibázott.

Jogtalanul bántják szegény Viktóriát, mert ő nem tehet erről az egészről. Ezen a versenyen ugyanis az országok és a szépségiparaik versenyeznek, bármennyire is szörnyen hangzik, a résztvevők csak bábuk, akiket szépen felöltöztetnek a megfelelő jelmezekbe

– magyarázta Proksa Szandra, aki szerint szomorú, hogy a magyar szervező ennyivel letudta az egészet.

Az ügyről Lakatos Márk is elmondta a véleményét egy Instagram-sztoriban. A stylist #éseztlehet? hastaggel azt írta:

remélem, a stylist már menekül.

Lakatos Márk egy Náray Tamástól vett idézetet is hozzáfűzött Jázmin Viktória ruhájához. „Bárhová mész, öltözz mindig egy kicsit »fölé«. Nem tudhatod előre, ki miben lesz majd ott, és ha másoknál kicsivel jobban nézel ki, az soha nem tud olyan kellemetlen lenni, mint amikor te vagy a társaságban a szegény rokon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top