nlc.hu
Család

Miss India lett a 2021-es Miss Universe

A 2021-es Miss Universe nemcsak gyönyörű, de még nyávogni is tud

Miss India, azaz Harnaaz Sandhu nyerte el idén a világ legszebb nőjének járó koronát a vasárnapi döntőben.

Vasárnap, december 12-én hivatalosan is Miss India, becsületes nevén Harnaaz Sandhu lett a 2021-es Miss Universe az izraeli Elatban rendezett szépségversenyen – írja a People magazin. A 21 éves Sandhu 79 másik, különböző országokból és földrészekről érkező versenyzőt – köztük a második helyezett Miss Paraguay Nadia Ferreirát és a második helyezett Miss Dél-Afrika Lalela Mswane-t – utasította maga mögé, és szerezte meg a világ legszebb nőjének járó szépségkirálynő címet. Sandhunak a tavalyi győztes, Andrea Meza adta át a koronát.

Harnaaz Sandhu Miss Universe 2021

Harnaaz Sandhu a megkoronázás pillanatában (Kép: Getty Images)

A friss szépségkirálynő egyébként a nők jogainak és egyenlőségének szószólója, ami talán ellentmondásosnak tűnik első pillantásra egy ilyen versennyel, melyet sokszor ért már az a vád, hogy a nők helyzetét rontja a férfiak uralta világban. A győztes azonban nem gondolja azt, hogy a szépségversenyen elért győzelem miatt kevésbé lennének feminista érzelmei.

A 70. Miss Universe verseny, amelynek házigazdája Steve Harvey volt, egy fürdőruhás és egy estélyi ruhás részt, valamint egy interjús részt tartalmazott minden versenyző számára – ebben az interjúban beszélt Sandhu a nők jogairól, és arról, hogy szabadidejében szívesen jógázik, táncol, főz, lovagol és sakkozik. A szépségverseny fő tematikája egyébként a klímaválság volt, az izraeli értékeknek megfelelő zöld program részeként.

Miss South Africa, Lalela Mswane, Miss India, Harnaaz Sandhu, és Miss Paraguay, Nadia Ferreira a színpadon

A három legszebb nő között dőlt el a verseny: Miss South Africa, Lalela Mswane, Miss India, Harnaaz Sandhu, és Miss Paraguay, Nadia Ferreira (Kép: Getty Images)

Az idei Miss Universe történelmi jelentőségű volt, mert ez volt az első alkalom, hogy az Egyesült Arab Emírségek küldötte is indult, és több mint 40 után most először tért vissza Miss Universe Marokkó a szépségversenyre. A vasárnapi műsor egyben az első alkalom volt, hogy a 64 éves Steve Harvey 2019 óta visszatért a versenyre műsorvezetőként. A Miss Universe 2021-et hét hónappal azután rendezték meg, hogy a 27 éves Meza tavaly májusban elnyerte a 2020-as koronát. Győzelmét a szokásosnál öt hónappal később szerezte meg, mivel az éves szépségverseny váratott magára a koronavírus-járvány miatt.

Nézd meg, milyen profin tud nyávogni az idei szépségkirálynő, amit a győzelem pillanatában mutatott be a közönség előtt:

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top