nlc.hu
Szabadidő

Tárgyakat egyensúlyoz a fején a kutya

Ismerd meg Dextert, aki bármit képes egyensúlyozni a fején!

Hadd mutassuk be Dextert, aki attól boldog, ha kutyaként bármilyen ételt egyensúlyozhat a fején!

A négyéves Dexternek már több mint 660 ezer követője van világszerte, miután tulajdonosai, a Watts-testvérek elindították a kutya TikTok csatornáját. A retriever ugyanis különleges képességekkel rendelkezik: különböző ételeket tud egyensúlyozni a fején.

kutya

A goldenek szeretik a jutalomfalatokat – képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Az egyik gazdája, Benjamin Watts szerint Dexter nagyjából egyéves volt, amikor kiderült, hogy remekül egyensúlyoz a fején dolgokat. Persze a kutyát sem ejtették a feje lágyára, nem ingyen mutatja be a trükkjeit, hanem jutalomért cserébe. Csirkefalatok, sajt és kolbász – ezekért bármit hajlandó megtenni.

Benjamin azt mondja, hogy mindössze egy hétbe telt, mire megtanította Dextert egyensúlyozni a dolgokkal, elég volt a “maradj!” parancsszót használni.

Azért Dexter sem ül mindig egy helyben – hiába, ilyenek a retrieverek – amikor ugyanis egy családtag hazaér, gyorsan elrohan, keres egy pokrócot vagy játékot és farkcsóválva köszönti az érkezőt.

(VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top