nlc.hu
Szabadidő

Egyetlen fotón Benedek Tibor szakmai öröksége

Egyetlen képen Benedek Tibor szakmai öröksége

A magyar vízilabda-válogatott december végi összetartására hívtak meg nyolc olyan játékost is, akik még Benedek Tibor irányításával váltak OB I-es játékossá.
Benedek Tibor

Märcz Tamás meghívta Aranyi Mátét, Baksa Benedeket, Dala Dömét, Konarik Ákost, Molnár Eriket, Vámosi Bertoldot, Vigvári Vendelt és Vigvári Vincét i a magyar vízilabda-válogatott év végi összetartására – vette észre a 24.hu.

A nyolc fiatalemberben közös, hogy tavalyi haláláig a háromszoros olimpiai bajnokunk, Benedek Tibor irányításával készültek, tőle kapták meg a profi vízilabdássá váláshoz elengedhetetlen tudást, és lett belőlük OB I-es játékos. A december végi háromnapos összetartáson nagyrészt olyan játékosok kapnak szerepet, akik a közel- vagy éppen távoli jövő potenciális válogatott keretbe hívható játékosok közé tartozhatnak, akik egyre markánsabb szerepet töltenek be klubjaikban. Közülük többen a január eleji (3-5.) edzéseken is részt vesznek, ahol a nagyközönség számára is jól ismert nevek alkotják a keret gerincét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top