nlc.hu
Életmód

Édesapja nyomdokaiban jár Benedek Tibor fia

„Édesapja nyomdokaiban jár” – ámulva nézték, ahogy Benedek Tibor 14 éves fia vízilabdázik

März Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint Benedek Tibor fia, Benedek Mór édesapja nyomdokaiban jár.
Vízilabda

Mindenki ámulva nézte a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor fiát, Benedek Mórt egy budapesti vízilabda-gálamérkőzésen, amelyen a Központi Sport Iskola (KSI) fiataljai közé beállt játszani többek között Hárai Balázs, Nagy Viktor és Hosnyánszky Norbert.

A DIGI Sport híradójának, a Sport 24-nek az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert azt mondta: „a KSI eleve egy nagyon jó utánpótlásbázis, de még ebből a csapatból is vannak komoly, kiemelkedő tehetségek: Mórra gondolok, egyébként”.

A 14 éves Benedek Mór öt gólt szerzett a négyszer ötperces, 7-7-re végződött találkozón. A meccs után elmondta róla a véleményét a játékvezetőként közreműködő März Tamás is.

Az egyik legtehetségesebb játékosa ennek az egyébként is nagyon ügyes Központi Sport Iskola csapatának, úgyhogy az édesapja nyomdokaiban van. Jó úton jár, jó csapatban van, jól készül, jó edzői vannak, úgyhogy minden lehetősége megvan neki is arra, hogy a legmagasabb szintet elérje

– mondta a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Benedek Tibor az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top