nlc.hu
Sztárok

Benedek Miklós megrázó vallomása fia, Tibor elvesztéséről

Benedek Miklós: „Hogy a Tibornak meg kellett halni, az igazságtalanság”

Benedek Miklós megrázó interjúban beszélt fia, Benedek Tibor elvesztéséről.
Benedek Miklós

Benedek Miklós Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező volt Veiszer Alinda legújabb műsorának vendége. A beszélgetés során beszélt színházi pályafutásáról, a családjáról és tavaly elhunyt fiáról, Benedek Tiborról is – írja a Telex.

Benedek Miklós tavaly nyáron azt mondta, „nem tud, nem akar próbálni” a fiáról beszélni. Alinda felvetette, hogy most mégis próbálni fog, és ez mintha előrelépést jelentene a feldolgozási folyamatban.

„Igen, valószínű, hogy az idő is segít. Az érzés semmiben nem változott, hogy mindennap eszembe jut és gondolok rá, az nem változott”

– válaszolta Benedek Miklós.

Azt is hozzátette, hogy minden eszébe jut a fiával kapcsolatban, a vele töltött 48 év és az elvesztése is: „Minden. Nem csak ezek. Minden. A mosolya, az okossága, a tudása, az unokáim. És hát az önzés. Az elmúlás.”

Az önzés – folytatta – olyan értelemben jut eszébe, hogy

„egyszer vége van. Mindannyiunknak. És nem azokkal, akikkel kéne. Hogy egy Börcsöknek miért kell meghalni? Nem tudom, igazságtalanság. Vagy hogy a Tibornak meg kellett halni, az igazságtalanság. Ebben nem léptem tovább.”

A teljes beszélgetés Veiszer Alinda Patreon-oldalán nézhető meg.

(Kiemelt kép: MTI / Czimbal Gyula)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top