nlc.hu
Sztárok

Csonka András támogatja Benedek Miklóst

Csonka András mindenben támogatja a gyászoló Benedek Miklóst

Csonka András „minden idegszálával” Benedek Miklóst támogatja.

Benedek Miklós négy hónappal a fia halála után szólalt meg először az elmúlt időszakról. Egy ideje már visszatért a színpadra, próbálja elterelni a gondolatait, de még nem sikerült feldolgoznia a történteket. „Aki ezt nem élte át, az nem tudja, hogy ez mi. Nagy dolgot vesztettem el” – utalt fia, Benedek Tibor elvesztésére. A színművész bevallotta, az unokái vigasztalják ezekben az időkben. A kollégái egytől egyig mellette állnak, Csonka András nagyon sokat beszélget vele. 

„Régóta, elég jól ismerem. Sokszor telefonálunk, ráadásul egy filmes szolgáltató is összeköt bennünket. Megosztottam vele a fiókomat, hogy ő is tudja nézni. Elég sokat beszélünk a filmekről, szoktam neki ajánlani sorozatokat. Már tudunk együtt nevetni is. (…) Természetesen ebben a helyzetben érzelmileg maximálisan támogatjuk őt, ezt a szörnyű időszakot azonban nem csinálhatjuk helyette végig, a gyászt egyedül kell az embernek feldolgoznia, de boldog vagyok, hogy visszatér a színpadra. Én minden idegszálammal mellette állok. Igyekszem erőt adni neki” – nyilatkozta a Blikknek a nemrég koronavírussal küzdő színész.

csonka andrás benedek miklós

Csonka András és Benedek Miklós jó barátok (Fotó: Smagpix)

Feldolgozhatatlan gyász:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top