nlc.hu
Szabadidő

Eltitkolta a barátja, hogy covidos, meghalt a ráktúlélő asszony

Eltitkolta a barátja, hogy covidos, meghalt a ráktúlélő asszony

Családja szerint az idős asszony azért halt meg, mert egy ismerőse eltitkolta a pozitív koronavírustesztjét.
Pozitív koronavírusteszt

Egy idős ohiói asszony túlélte a rákot, de Covidban meghalt, mert egy barátja eltitkolta, hogy megfertőződött a koronavírussal.

A 82 éves Barb Bartolovich legyőzte a leukémiát, de az immunrendszere le volt gyengülve. A nő ezért minden óvintézkedést megtett a koronavírus ellen: beoltatta magát, és csak olyan emberekkel érintkezett, akik szintén óvatosak voltak.

Nemrégiben megbeszélt egy kártyapartit a barátaival, és előzetesen mindenkit megkérdezett, hogy beoltották-e őket. Az egyik jelenlévő azonban eltitkolta, hogy pozitív lett a koronavírustesztje – állítja az asszony családja.

Mindez csak azután derült ki, hogy az idős nő kórházba került, az illető pedig bevallotta, hogy eltitkolta a pozitív tesztjét. Bartolovich lélegeztetőgépre került az ohiói Boardmanban található Mercy Health St Elizabeth Egészségügyi Központban, december 21-én pedig elhunyt.

A nő unokája, Lauren Nash borzasztónak tartja, hogy egyesek nincsenek tekintettel mások egészségére és életére. „Nem éri meg azzal a tudattal élni, hogy valakinek veszélyezteted az egészségét, esetleg miattad meghal, csak mert te el akartál menni szórakozni” – fogalmazott Nash, aki a családi tragédia után nagyon fontosnak tartja felhívni a figyelmet a koronavírus miatti korlátozások betartására.

(Mirror)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Alexandra_Koch)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top